Consulul onorific al Italiei la Timisoara, Niccolo Maso, a ajuns joi la Resita unde a avut o intalnire comuna cu sefii administratiei din Caras-Severin.

Primaria Municipiului Resita si SC Piete Resita SRL deschid vineri primul targ din acest an.

Trei persoane au murit iar una este in stare grava in urma unui cumplit accident produs la Caransebes.

Politistii din Resita au de-a face cu un adolescent care pare sa isi faca un obicei din comiterea de infractiuni.

Serviciul de Taxe si Impozite din subordinea Primariei Resita aduce la cunostinta contribuabililor persoane fizice ca prin Hotararea de Consiliu Local nr. 24 din data de 30.01.2017 a fost aprobata acordarea scutirii de la plata dobanzilor, penalitatilor si majorarilor de întarziere pentru persoanele fizice care achita integral în perioada 01.02.2017-31.03.2017 debitele principale restante, inclusiv amenzi contraventionale, existente în sold.

Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin si-a prezentat bilantul pe anul trecut.

Medicii veterinari din Caras-Severin au inceput o actiune ce va cuprinde majoritatea unitatilor de alimentatie publica din Resita, Caransebes, Bocsa, precum si din alte localitati mai mici din judet unde exista magazine sau depozite ce comercializeaza produse congelate.

Politistii caraseni au facut prapad pe drumurile din judet la sfarsitul saptamanii trecute.

Centrul Militar Judetean Caras-Severin a anuntat ca a demarat procedurile de înscriere în învatamantul universitar si preuniversitar militar pentru anul scolar 2017-2018.