Cand timpul liber e scurt, iar cel alocat efectuarii curateniei in locuinta trebuie sa iti permita sa faci si alte lucruri, e important sa te orientezi catre alegerea unui aspirator eficient, care sa poate lucra rapid si care sa retina o mare parte din impuritati, fara sa le recircule in aerul incaperii.

Memorialul Werner Hirschvogel readuce caravana Campionatului National de Viteza in Coasta la Resita, dupa o pauza de 3 ani in care orasul a fost absent de pe scena motorsportului ca si etapa nationala.

Un barbat de 22 de ani este cercetat pentru conducere fara permis si furt, dupa ce s-a rasturnat cu o masina.

Politistii locali din Resita au reusit sa surprinda trei copii care scriau pe peretii pasajului din zona Centrului Civic.

Cumpărăturile online încep să fie din ce în ce mai răspândite în România, astfel că tot mai mulți oameni preferă să lase la o parte colindatul prin magazine deoarece magazinele online propun o mulțime de oferte tentante.

Liberalii mai au un primar in Caras-Severin dupa ce in urma scrutinului de duminica, fotoliul de primar la Lapusnicu Mare a fost castigat de catre Mihaela Dragila.

Paradisul din Valiug prezinta party-ul de PreOpening, care se desfasoara în 2 si 3 iunie.

Persoanele fizice sau juridice care au suferit un prejudiciu în urma încalcarii legislatiei din domeniul concurentei de catre o companie au dreptul sa solicite instantelor de judecata despagubirea integrala a prejudiciului suferit, potrivit unei ordonante de urgenta adoptata astazi de guvern.

Meteorologii au anuntat ca vom avea parte in urmatoarele doua saptamani de temperaturi tot mai ridicate.