Politistii caraseni continua cercetarile in cazul incendierii masinii fostului primar din Lapusnicu Mare, Ioan Lala.

Popa ii duce cu zaharelul pe resiteni in incercarea de a face uitate promisiunile electorale de la mijlocul anului trecut.

Resitenii sunt sfatuiti sa isi faca provizii de apa saptamana viitoare dupa ce Aquacaras a anuntat ca a programat interventii la reteaua de distributie.

Doua persoane au fost ranite miercuri dupa ce o locuinta a sarit in aer, la Bocsa.

Vizita mai multor reprezentanti ai unor firme de peste ocean s-a incheiat, cum era de asteptat, fara rezultate spectaculoase.

Predictiile si neimplinirea lor

Marți, 25 Aprilie 2017

Sportul din ziua de azi merge mana in mana cu predictiile specialistilor in domeniu, care incearca sa anticipeze deznodamantul unui eveniment.

În luna aprilie a acestui an a fost depusa catre Ministerul Turismului aplicatia pentru recunoasterea si declararea zonei Cheile Nerei ca destinatie de ecoturism.

Evenimentul premergator sarbatorii de 1 Mai se întinde si sambata, si duminica, 29 - 30 aprilie si beneficiaza de un line-up energic din cale-afara.

Judecatorii de la Tribunalul Caras-Severin au hotarat arestarea celor doi barbati acuzati ca au ucis un tanar in localitatea Bocsa.

Timp de o saptamana, la nivel european s-a desfasurat actiunea „SPEED”, pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive si asigurarea respectarii limitelor de viteza maxima, legal admise.