Il asteapta cativa ani de puscarie. Hot de fier vechi din Resita prins de paznic si dat pe mana jandarmilor

Luni, 13 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Hot de fier vechi din Resita prins de paznic si dat pe mana jandarmilor resita.ro -Hot de fier vechi din Resita prins de paznic si dat pe mana jandarmilor

Un barbat de 25 de ani din Resita s-a ales cu un dosar penal pentru furt dupa ce a fost surprins de un paznic in timp ce se pregatea sa fure nu mai putin de 200 de kilograme de fier.

Barbatul a fost prins in incinta societatii TMK din Resita. Imediat, paznicul a anuntat jandarmii care au stabilit ca profilele au fost taiate dintr-o cladire apartinand  societatii. “În urma verificarilor efectuate la fata locului, jandarmii caraseni au identificat un barbat în varsta de 25 ani, domiciliat în mun. Resita, care a reusit sa sustraga mai multe profile metalice de diferite marimi, componente ale unei constructii metalice din incinta societatii comeriale, în cantitate de 200 kg, cu intentia de a valorifica materialul feros la un centru de colectarea. Jandarmii au întocmit celui în cauza actele de sesizare, fiind susceptibil de comiterea infractiunii de „furt“, actele fiind înaintate I.P.J. Caras-Severin în vederea continuarii cercetarilor, prejudiciul fiind recuperat si predat partii vatamate.”, a anuntat IJJ Caras-Severin.

Hala lugoj

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar