Acuzat ca a furat mezelurile unui resitean. Barbat cercetat pentru furt calificat dupa ce a spart o boxa de pe Bulevardul Revolutia din Decembrie

Marți, 14 Februarie 2017 Publicat în Eveniment
Hala lugoj

Politistii din Resita au reusit in numai cateva minute de la sesizarea prin 112 sa prinda un hot care a furat dintr-o boxa mai multe produse din carne de porc.

Individul a patruns in blocul de pe strada Bulevardul Revolutia din Decembrie si dupa ce a fortat sistemul de închidere a sustras mai multe produse alimentare. În momentul în care a fost surprins de proprietar, banuitul a fugit cu produsele din carne sustrase. ”În urma investigatiilor efectuate la fata locului si a semnalmentelor oferite de proprietar, politistii au reusit sa îl prinda pe banuit asupra caruia au gasit si o ranga metalica. Barbatul de 34 de ani, din Satu Mare, locuieste în municipiul Resita fara forme legale. Acesta a fost condus la sediul politiei pentru audieri, fiind cercetat pentru furt calificat.”, a anuntat Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin. Alimentele sustrase, în valoare de aproximativ 700 de lei, au fost recuperate si predate persoanei vatamate.

comments powered by Disqus