Unul dupa altul. Pompierii resiteni abia fac fata numarului mare de incendii de vegetatie uscata

Joi, 16 Februarie 2017 Publicat în Actualitate
resita.ro -Pompierii resiteni abia fac fata numarului mare de incendii de vegetatie uscata resita.ro -Pompierii resiteni abia fac fata numarului mare de incendii de vegetatie uscata
Hala lugoj

In numai cateva zile, pompierii caraseni au fost solicitati sa intervina de mai multe ori la stingerea unor incendii de vegetatie uscata.

Cele mai multe apeluri au fost semnalate in zona Resita unde Detasamentul de Pompieri din Resita a fost nevoit sa intervina la Carasova si in zona localitatii Tarnova. Incendii de vegetatie au mai fost si in alte localitati din judet, suprafetele afectate depasind 100 de hectare. ”Cauza probabila de producere a incendiilor este utilizarea focului deschis în spatii deschise. Incendierea miristilor si resturilor vegetale este o practica des folosita pentru igienizarea terenurilor, motiv pentru care subliniem faptul ca, înaintea demararii acestei activitati, sunt obligatorii solicitarea si obtinerea Acceptului de la Agentia pentru Protectia Mediului si a Permisului de lucru cu focul, de la Primarie”, a anuntat ISU Caras-Severin. 

 

comments powered by Disqus