Pericol public. Un barbat beat si fara permis prins de doua ori la volan, intr-un interval de cateva ore

Marți, 11 Aprilie 2017 Publicat în Actualitate
resita.ro -Un barbat beat si fara permis prin de doua ori la volan la un interval de cateva ore resita.ro -Un barbat beat si fara permis prin de doua ori la volan la un interval de cateva ore foto: resita.ro
Hala lugoj

Un barbat de 49 de ani din Ticvaniu Mare a fost prins de politisti de doua ori intr-o singura zi in timp ce se afla baut la volan, desi nu avea permis de conducere.

Prima oara individul a fost prins la volan pe strada Crucii din Gradinari. Politistii Sectiei 8 de Politie Rurala Oravita si-au dat seama ca soferul de ocazie a consumat bauturi alcoolice, numai ca barbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spitalul din Oravita unde a refuzat si recoltarea probelor biologice de sange necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Cateva ore mai tarziu politistii au dat din nou in trafic peste acelasi sofer, insa pe strada Varadiei, tot in Gradinari, numai ca acum soferul a pierdut controlul volanului, intrand cu masina într-un sant. De aceasta data, barbatul a acceptat sa fie testat, aparatul indicand o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele individului au fost întocmite dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere fara permis, sub influenta alcoolului si refuzul recoltarii de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

comments powered by Disqus