Parintii a doua adolescente din Resita pusi sa revopseasca peretii pasajului de pe strada Caragiale

Duminică, 18 Iunie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Parintii a doua adolescente din Resita pusi sa revopseasca peretii pasajului de pe strada Caragiale resita .ro -Parintii a doua adolescente din Resita pusi sa revopseasca peretii pasajului de pe strada Caragiale

Politistii locali din Resita au reusit sa surprinda trei copii care scriau pe peretii pasajului din zona Centrului Civic.

Hala lugoj

Politistii au stabilit ca doua dintre fete au folosit un spray, astfel ca s-a luat decizia instiintarii parintilor. ”Politistii locali din cadrul Biroului Inspectie si Control al Directiei Politia Locala a municipiului Resita au surprins un numar de trei tinere în Centrul Civic din municipiul Resita, la pasajul subteran de pe str. I.L. Caragiale, doua dintre acestea desenand pe peretii pasajului cu un spray de culoare neagra, încalcand astfel prevederile legale care interzic aceste fapte. Dupa identificarea celor doua tinere, ambele cu varsta de 12 ani, cu domiciliul în Resita, politistii locali s-au deplasat la domiciliul minorelor pentru a informa parintii despre fapta savarsita de fiicele lor. Acestia au fost invitati la sediul institutiei, unde li s-a adus la cunostinta prevederile legale ce au fost încalcate, fiind dispusa totodata masura de aducere la forma initiala a peretilor respectivi. Ulterior, în urma verificarilor efectuate de catre politistii locali, s-a constatat faptul ca parintii au procedat la refacerea peretilor pasajului”, a anuntat Politia Locala Resita.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar