Consiliul Judetean Caras-Severin a hotarat sa aplice o restrictie de tonaj pe 7 drumuri judetene pe care le administreaza.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionut Popovici, se va afla joi, 2 martie 2017, la Mórahalom, Ungaria.

Consulul onorific al Italiei la Timisoara, Niccolo Maso, a ajuns joi la Resita unde a avut o intalnire comuna cu sefii administratiei din Caras-Severin.

Serviciul de Taxe si Impozite din subordinea Primariei Resita aduce la cunostinta contribuabililor persoane fizice ca prin Hotararea de Consiliu Local nr. 24 din data de 30.01.2017 a fost aprobata acordarea scutirii de la plata dobanzilor, penalitatilor si majorarilor de întarziere pentru persoanele fizice care achita integral în perioada 01.02.2017-31.03.2017 debitele principale restante, inclusiv amenzi contraventionale, existente în sold.

Traficul rutier se desfasoara pe o singura banda de circulatie la marginea Resitei dupa ce un drum s-a surpat, a anuntat Primaria Resita intr-un comunicat de presa.

Contribuabilii persoane fizice beneficiaza de scutiri de la plata dobanzilor, penalitatilor si majorarilor de întarziere daca achita integral în perioada 01.02.2017-31.03.2017 debitele principale restante, inclusiv amenzi contraventionale, existente în sold.

Bataie de joc pe banii publici, la doi pasi de Resita.

Mai multe persoane au ajuns la spital in ultimele zile dupa ce au alunecat pe trotuarele transformate in patinoar pe strazile din Resita.