Vineri incepe o noua etapa de inscriere a copiilor in invatamantul primar.

Iubitorii de muzica clasica vor fi rasfatati duminica la Bocsa. Harpista Rozalia Pataky va ajunge in micutul oras din Banatul Montan pentru a sustine un concert extraordinar.

Politistii resiteni au continuat si in aceasta luna activitatile în cadrul programului  „TEDI- Scoala sigurantei”.

Asociatia “Salvati Copiii” Caras-Severin continua seria cursurilor destinate elevilor si cadrelor didactice.

Teatrul de Vest din Resita, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Caras-Severin va avea un nou director.

Începand din aceasta luna, iubitorii de natura si muzica live care tanjesc dupa serile de vara cu jazz sub cerul liber îsi pot planifica iesirea la a 21-a editie a Garana Jazz Festival, care va avea loc între 6 si 9 iulie, în Muntii Semenic.

Vineri, incepe la Resita un maraton de evenimente culturale in cadrul Festivalului International „Scena ca o strada” .

Duminica, 22 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Maghiare a avut loc vernisajul expozitiei de arta textila a profesoarei Eva Elvira Comisarschi.

Costul standard per elev/prescolar pentru învatamantul preuniversitar de stat, particular si confesional acreditat, pentru anul 2017, creste de la 3.043 lei/an la 3.740 lei, potrivit a doua hotarari adoptate în sedinta de miercuri a Guvernului.

Marti si miercuri, în 17 si respectiv 18 ianuarie 2017, comunitatile germane din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin îsi vor aduce aminte, prin intermediul unor manifestari comemorative pe plan interjudetean care se vor desfasura la Resita, de începuturile deportarii germanilor în fosta URSS.