Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin a anuntat ca pompierii militari din Oravita au fost nevoiti sa intervina de nu mai putin cinci ori la sfarsitul saptamanii trecute.

Un tanar este cercetat penal de catre politisti dupa ce a bagat in spital un barbat din Farliug.

Un tanar a ajuns la spital dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba.

Mai multe echipaje de salvare au fost mobilizate marti la pranz in zona localitatii Macesti dupa ce un tanar a disparut in apele fluviului Dunarea.

Scandal urias in cartierul resitean Lunca Pomostului unde un echipaj al jandarmilor a fost nevoit sa intervina intr-un scandal provocat de un barbat de 34 de ani.

Un carasan de numai 18 ani s-a ales cu un dosar penal dupa ce a provocat un accident pe raza localitatii Maureni.

Politistii locali din Resita sunt protagonistii unui scandal pe retelele de socializare dupa ce s-au laudat ca au confiscat caruta unui resitean.

Politistii din Oravita au reusit sa identifice soferul unui autoturism care a fost implicat intr-un accident pe raza localitatii Gradinari.

Aproximativ 30 de angajati ai unei fabrici din Moldova Noua au fost nevoiti sa paraseasca in mare graba autobuzul in care se aflau dupa ce acesta a fost cuprins de flacari.

Inspectoratul Teritorial de Munca Caras Severin a facut publice detalii cu privire la accidentul produs in incinta TMK Resita in cursul zilei de joi.