Tanarul care a fugit cu incasarile unei benzinarii din Oravita a fost prins. Cati bani au mai gasit politistii asupra lui dupa ce l-au “scuturat”

Marți, 10 Ianuarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Tanarul care a fugit cu incasarile unei benzinarii din Oravita a fost prins resita.ro -Tanarul care a fugit cu incasarile unei benzinarii din Oravita a fost prins

Politistii caraseni au reusit sa puna mana pe tanarul care a fugit cu incasarile unei benzinarii.

Hala lugoj

Barbatul din Oravita era cautat de cateva zile dupa ce camerele de supraveghere le-au oferit politistilor indicii clare despre persoana care a furat banii. Oamenii legii l-au gasit pe tanar la Alexandria, in judetul Teleorman. Imediat ce a fost capturat, IPJ Caras-Severin l-a preluat pe tanar sub escorta si l-a adus la Oravita. Asupra individului politistii au mai gasit aproximativ 17.000 de lei, din cei 23.000 de lei pe care i-a furat din casa de marcat. Barbatul le-a spus politistilor ca din diferenta de bani si-a cumparat un telefon mobil si si-a platit transportul pana la Alexandria. Tanarul a fost retinut pentru furt calificat si urmeaza sa fie dus miercuri in fata judecatorilor din Oravita cu propunerea de arestare preventiva.

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar