In Oravita e riscant, in Resita e concurenta mare…Unde a ajuns un barbat din Vrani sa faca contrabanda cu tigari

Joi, 30 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Unde a ajuns un barbat din Vrani sa faca contrabanda cu tigari resita.ro -Unde a ajuns un barbat din Vrani sa faca contrabanda cu tigari

Un barbat din localitatea carasana Vrani a fost prins de jandarmi in timp ce avea asupra lui nu mai putin de 157 de pachete de tigari de contrabanda.

Barbatul a fost prins tocmai in piata din Lugoj, semn ca acesta a ales sa strabata nu mai putin de o suta de kilometri pentru a-si vinde marfa. Individul a fost prins in timpul unei actiuni a jandarmilor timiseni, scrie lugojinfo.ro .Asupra contrabandistului au fost gasite 3140 de tigarete pe care oamenii legii le-au estimat la o valoare de 1570 de lei. Barbatul a refuzat sa spuna de unde are tigarile, astfel ca intreaga cantitate de marfa de contrabanda a fost confiscata. Vanzatorului i-au fost întocmite acte de constatare privind savarsirea infractiunii de punere în vanzare a unor produse de contrabanda, care au fost predate la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, în vederea continuarii cercetarilor, scriu jurnalistii de la lugojinfo.ro.

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar