ULTIMA ORĂ: PMP Caraș-Severin se leapădă de PSD!

 

Protocolul de colaborare din Caraș-Severin dintre PSD și PMP a fost denunțat, astăzi, 27 martie, de președintele pemepiștilor cărășeni Lucian Voina, astfel că Alianța Dreptei Unite are mari șanse de a intra în competiția electorală din 9 iunie în formulă completă și în Caraș-Severin!

 

„Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Caraș-Severin, prin președintele organizației profesor Lucian-Sorin Voina, comunică denunțarea Protocolului de colaborare semnat la nivelul județului Caraș-Severin cu Partidul Social Democrat și Partidul Pro România – Filiala Caraș-Severin.”, transmite într-un comunicat de presă Dan Dumitru Bortiș, vicepreședintele Compartimentului comunicare al filialei județene a PMP.

 

Decizia pemepiștilor vine la doar două zile după ce liderii organizațiilor cărășene USR și Forța Dreptei, Andrei Plujar și respectiv Hadrian Popescu, anunțau că Alianța Dreapta Unită din Caraș-Severin nu va include în componența sa Partidul Mișcarea Populară, atâta timp cât acesta alege să rămână în continuare „un apendice al Partidului Social Democrat”. Prin denunțarea de către Lucian Voina a protocolului parafat de PMP cu PSD pe vremea când pemepiștii cărășeni erau conduși de Ionuț Popovici, se creează premisele ca USR, Forța Dreptei și PMP să participe la alegerile locale din Caraș-Severin, din 9 iunie, pe listele comune ale Alianței Dreapta Unită. Rămâne să vedem dacă așa va fi.

 

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite