Avand in vedere temperaturile foarte scazute din aceste zile, medicii veterinari fac apel la proprietarii de animale sa le acorde acestora o atentie speciala.

Administratia locala din Resita continua programul de acordare de asistenta sociala de urgenta pentru persoanele cu probleme, care se afla in evidente pe raza municipiului.

Inspectorii sanitari veterinari din Caras Severin au avut foarte mult de lucru in luna decembrie.

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a solicitat anchete penale dupa ce corpul sau de control a descoperit nereguli la Agentia Nationala de Transplant.

Conducerea spitalului judetean nu este multumita de spatiul in care functioneaza sectia de urgente.

Pentru a fi evitata aparitia de disfunctionalitati în accesul asiguratilor la serviciile medicale, atunci cand se produc întreruperi în functionarea Platformei Informatice din Asigurarile de Sanatate (PIAS), Guvernul a modificat si completat doua acte normative.

Isteria nationala si acuzele nefondate la adresa medicilor veterinari cum ca ar fi cheltuit milioane de euro pentru a arunca pesti din avion i-a facut pe reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar – Veterinare sa faca unele precizari.

Conducerea spitalului judetean din Resita a anuntat ca va organiza un concurs pentru angajarea a nu mai putin de 22 de oameni la sectia de chirurgie a spitalului.