Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin va organiza în data de 7 aprilie 2017,Bursa generala a locurilor de munca, prima bursa din acest an.

Mai multi producatori iberici ofera doua sute de locuri de munca pentru carasenii dornici sa lucreze in strainatate.

Un barbat de 40 de ani din Caras Severin este cercetat penal pentru contrabanda dupa ce politistii i-au demontat aproape intreaga masina.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin s-a reunit de urgenta dupa ce sute de hectare de terenuri din judet au fost mistuite de flacari in ultimele zile.

Agentia Nationala de Integritate a anuntat o noua stare de incompatibilitate intr-o institutie publica din Caras-Severin.

Doi barbati din Resita sunt cercetati penal pentru tentativa de furt dupa ce au fost prinsi ca au patruns prin efractie intr-o biserica.

Un barbat de 65 de ani a ramas fara permis de conducere si este cercetat intr-un dosar penal dupa ce a provocat un accident de circulatie la Resita.

Inspectoratul Scolar Caras Severin a transmis catre Ministerul Educatiei Nationale situatia preliminara privind înscrierea în învatamantul primar pentru anul scolar 2017-2018 (prima etapa).

Programul ”Prima casa” 2017 va avea alocat, conform strategiei, un plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei, din care 2,5 miliarde de lei reprezinta plafonul nou alocat printr-o Hotarare adoptata luni de Guvern, restul de 175,5 milioane lei reprezentand diferenta ramasa nealocata sau neutilizata din anul 2016.

Bocsa va gazdui incepand de marti un targ al martisorului.