Producatorii agricoli din Romania vor fi sustinuti în continuare printr-un program guvernamental sa cultive tomate în spatii protejate, astfel încat sa asigure necesarul de consum intern din productia autohtona.

Un barbat de 41 de ani din Moldova Noua este cercetat pentru mai multe infractiuni dupa ce a fost prins de politisti avand in masina mai multe arme, dar si un caprior.

Normele de aplicare ale Programului „Prima chirie”, prin care se acorda o prima de relocare somerilor înregistrati la agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, care îsi schimba domiciliul la o distanta mai mare de 50 de km pentru a se încadra în munca, au fost aprobate printr-o Hotarare de Guvern.

Modificare importanta a legii pentru proprietarii de paduri.

Probleme la reteaua de apa potabila din Resita. Aquacaras a anuntat ca va opri serviciul de furnizare a apei potabile pe mai multe strazi din oras.

O autospeciala a jandarmilor caraseni, aflata in misiune de patrulare, a fost implicata intr-un accident de circulatie produs luni la Resita.

Politistii au continuat si la sfarsitul saptamanii trecute actiunile pe drumurile din judet.

Chiriasii ANL vor plati in functie de venituri.

Politistii caraseni continua cercetarile in cazul incendierii masinii fostului primar din Lapusnicu Mare, Ioan Lala.

În luna aprilie a acestui an a fost depusa catre Ministerul Turismului aplicatia pentru recunoasterea si declararea zonei Cheile Nerei ca destinatie de ecoturism.