Un jandarm din Resita i-a facut fericiti pe doi batrani dupa ce a gasit pe o strada portmoneul pierdut de capul familiei.

Mai sunt doar 8 zile pentru depunerea cererilor în vederea obtinerii compensatiilor financiare acordate proprietarilor privati de padure situata în zone protejate, unde exista restrictii în recoltarea lemnului!

Guvernul a modificat si completat cadrul legal privind acordarea cetateniei romane, modificarile propuse urmarind reglementarea de o maniera detaliata a conditiilor privind dobandirea cetateniei de catre copiii minori ai cetatenilor straini sau fara cetatenie.

Iarna in toata regula intr-o zona din Caras-Severin.

Ca urmare a atentionarilor emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie cu privire la instabilitatea atmosferica, Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa respecte regulile de circulatie, sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo-rutiere si sa conduca preventiv.

Banatencele joaca fotbal

Miercuri, 20 Septembrie 2017

Banatencele joaca fotbal


Asociatia Club Sportiv Banat Girls Resita a sustinut un stagiu de selectie si promovare a fotbalului feminin la nivelul judetului Caras - Severin, cat si intreaga regiune Banat in cadrul unui proiect numit „Banatencele joaca fotbal” in parteneriat cu Consiliul Judetean Caras – Severin.

In urma sesiunii de selectie au fost remarcate urmatoarele fotbaliste: Francesca Kovacs, Maria Rusu, Elena Ruvila, Madalina Ginju, Natalija Bozilovic, Florina Buha, Miruna Apro, Daria Zglimbea, Manuela Jula, Denisa Burdan, Georgiana Dabega, Georgiana Radulov, Cristina Tismonar, Marinela Hasna, Alina Surugiu, Tabita Grumeza, Rebeca Ursachi, ultimele trei fiind noi aparitii in echipa si care au aratat un mare potential.

Dupa aceasta selectie, fetele, care au confirmat ca indragesc acest sport, au sustinut un cantonament de pregatire si imbunatatire a deprinderilor specifice fotbalului, in statiunea Secu din Caras –  Severin, pe o perioada de cinci zile, din 4 in 8 septembrie 2017.

Cantonamentul a fost urmat de un meci amical la Becicherecul Mic cu echipa locala nou promovata in primul esantion national al fotbalului feminin, meci incheiat cu un rezultat categoric de 6:0 pentru gazde.

Staff-ul tehnic pentru aceasta actiune a fost format din Daniel Amariei (antrenor), Lucian Tismanar (preparator fizic), Silviu Lupu (organizator). Antrenorul lotului - prof. Daniel Amariei a declarat dupa aceasta actiune reusita urmatoarele: „am facut o pregatire buna la Secu cu fetele, care sunt nerabdatoare sa joace fotbal la nivel national si suntem foarte bucurosi ca tot mai multe fete indragesc acest sport. Speram sa vina in continuare cat mai multe fete sa practice fotbalul, care ia o amploare din ce in ce mai mare atat la nivel national, cat si european. Dorim sa multumim Consiliului Judetean Caras – Severin, in special d-lui Consilier Judetean Surdu Daniel, pentru implicare si sustinere in derularea acestui proiect”.

La o saptamana de la reluarea cursurilor, politistii caraseni revin in scolile din judet cu o noua campanie.

Politistii rutieri au organizat o actiune in cel mai circulat punct din Resita.

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar