Crescatorii de ovine vor primi un sprijin financiar de 1 leu/kg pentru lana comercializata, potrivit unei hotarari de guvern.

Proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învatamantul preuniversitar, sesiunea 2017, se va desfasura miercuri, 12 iulie, începand cu ora 10:00.

Un hotel din Baile Herculane a fost sanctionat aspru de catre inspectorii de control din cadrul Ministerului Turismului.

Un cetatean austriac este cercetat de politisti dupa ce ar fi mutat masina cu cativa metri, in urma unui accident rutier.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin aminteste absolventilor institutiilor de invatamant promotia 2017 ca pot beneficia de indemnizatie de somaj.

Reprezentantii Avocatului Poporului se vor afla si in aceasta luna in Caras Severin.

Enel Distributie Banat a anuntat ca va intrerupe furnizarea energiei electrice saptamana viitoare pentru mai multe localitati din judet.

Cu totii ne dorim ca in momentul in care achizitionam un anumit lucru sa fie de calitate, cu atat mai mult cand discutam despre mobilierul din locuinta.

Urmareste-ne pe Twitter!

Horoscop

Curs Valutar