„Născuți din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul REȘIȚA ROCKS a lansat albumul „Născuți din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechile tradiții industriale ale Resitei. Acesta conține 11 piese, cuprinzând genuri diferite, de la hard rock și melodic metal, până la hardcore și death metal.

REȘIȚA ROCKS este un proiect înființat de muzicienii Toni Dijmărescu (chitară), Adrian Nițulescu (bass) și Flavius Suciu (tobe), cu scopul de a restitui câteva dintre piesele trupelor rock din Banatul Montan, active între anii ’80 și ’90, trupe ce nu au avut posibilitatea la acea vreme de a-și înregistra profesional materialele (SCREAMING HEADS, SILEX, TRANSROCK, PENTRU VOI, ATTIS, NECROTICISM, RAMSES).

Track-urile de pe albumul „Născuți din foc” au fost înregistrate alături de unii dintre cei mai valoroși muzicieni din România: Dana Borteanu (PRO MUSICA, STEPAN PROJECT), Călin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian „Vita” Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Bușcă (L.O.S.T.), Adrian ”Molester” Dan (LOUDRAGE), Ionuț „Rocco” Frujină (ROCK N GHENĂ).

Albumul este disponibil în format digital prin Universal Music România și pe compact disc prin Loud Rage Music. Grafica albumului, ce cuprinde un booklet cu textele tuturor pieselor, poze de arhivă și un eseu scris de Doru „Rocker” Ionescu, a fost realizată de artistul Radu Damian, cunoscut pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM, WHITE WALLS, DINUMBRA sau Călin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Tracklistul cuprinde următoarele piese:
1. Născut din furtună (feat. Dana Borteanu)
2. Singuri printre oameni (feat. Costin Adam)
3. Never Let Go (feat. Ovidiu Anton)
4. Garoafă roșie (feat. Călin Pop)
5. A God Damn Life (feat. Vită)
6. Blestem (feat. Vlad Bușcă & Molester)
7. The Only One (feat. Rocco)
8. Apa vie (feat. Dana Borteanu)
9. Evoluție (instrumental)
10. Povestea șoaptelor (feat. Călin Pop)
11. Humanity (feat. Costin Adam)

Stream/download: https://umrdd.lnk.to/NascutiDinFocPR

CD: http://shop.loudragemusic.com/resita-rocks-nascuti-din-foc

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite