Accident mortal joi noapte la Reșița

Un tânăr ceva mai teribilist, probabil sătul de atâta izolare, a decis să încerce puterile mașinii sale joi noapte în zona Muncitoresc și pe Str. Paul Iorgovici din Reșița, dar finalul a fost efectiv tragic.

„Azi-noapte, în jurul orei 23.44, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Paul Iorgovici din Reșița s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Reșița, conducea un autoturism, din direcția Centru Civic spre Muncitoresc, pe strada Paul Iorgovici, la ieșirea de sub pasaj, într-o curbă ușoară la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu 3 stâlpi de iluminat stradal”, explică inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

De plătit, cu vârf și îndesat, a plătit șoferul, care și-a pierdut viața în urma impactului, producând și vătămarea corporală ușoară a celorlalți doi pasageri, care au fost transportați la spital pentru asistență medicală.

„Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

De asemenea, pasagerii din autoturism, doi bărbați de 21 și 37 de ani, din Reșița, au fost sancționați cu amendă contravențională de 20.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței”, ne-a mai comunicat inspectorul Boeru.

 

Sursă foto: Facebook/Tractam Orice

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite