Antrenează-ți intuiția cu ajutorul acestor exerciții practicate de către profesioniștii la jocurile de noroc online pentru a reuși în viață.

Un poliţist de la Poliția Transporturi şi concubina acestuia au fost găsiţi decedaţi, joi dimineaţa, în locuinţa lor din oraşul Oraviţa.

 

Investițiile străine directe în cele 4 județe din regiunea de vest a țării - Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin - s-au dublat între 2008 și 2016, ajungând la 5,6 miliarde de euro, mare parte dintre acestea fiind concentrată în sectorul automotive.

Trendul este unul național dar, pentru orașele post industriale, în care o mare parte din forța de muncă a rămas fără un serviciu stabil, trendul este mai degrabă ascendent, Reșița reușind să rupă rândurile și să se diferențieze de astfel de orașe precum Anina, Petroșani, Câmpia Turzii sau chiar majoritatea orașelor din Mehedinți.

Actuala formă a actului educațional românesc va falimenta mediul de bussines din România prin criza forței de muncă. Forța de muncă va migra spre piețe care plătesc mai bine și care valorizează competențele acestora.

Corupția și parandărătul!

Marți, 23 Octombrie 2018

În cadrul dezbaterii cu tema ”Probleme antreprenoriale într-un oraș post industrial”care a reunit la Reșița comunitatea locală a platformei civice România 100 au fost atinse puncte nevralgice ce caracterizează starea de fapt a orașului.

Înmulțirea caselor de amanet în oraș este deja un fapt cunoscut de toată lumea. Acestea au devenit de câțiva ani încoace o portiță de împrumut în perioadele critice din viața multor reșițeni sau o nișă pentru cheltuielile neprevăzute care depășesc bugetul de moment al unora.

Cu pistolul la urne

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018

Un caransebeșean care avea o casă de vacanță în Băuțarul Superior a fost surprins de către polițistul însărcinat cu paza Secției de Votare nr. 165 în timp ce intenționa să intre să voteze, având un pistol cu bile asupra sa.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

0°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 92%

Vant: 8.05 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Partial inorat 0°C -4°C

Curs Valutar