74 de elevi din 6 judete. Elevii se intrec la Resita, in cadrul Olimpiadei Nationale de Limbi materne Slave

Duminică, 06 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Elevii se intrec la Resita, in cadrul Olimpiadei Nationale de Limbi materne Slave resita.ro - Elevii se intrec la Resita, in cadrul Olimpiadei Nationale de Limbi materne Slave FOTO: resita.ro

In perioada 7 – 10 aprilie 2014, judetul Caras-Severin, prin Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin, va fi gazda editiei din 2014 a Olimpiadei Nationale de Limbi materne Slave, respectiv limba materna ceha, limba materna sarba si limba materna slovaca.

Cu prilejul acestui eveniment, la Colegiul Tehnic Resita vor concura 74 de elevi, provenind din 6 judete ale tarii (Bihor, Arad, Salaj, Mehedinti, Timis si Caras Severin). Participantii la aceasta editie vor sosi la Resita incepand cu dimineata zilei de 7 aprilie (la Colegiul Tehnic Resita, unde vor fi cazati), iar la orele 18:00, va avea loc deschiderea festiva a acestui eveniment, la Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin. Au fost invitati sa participe la deschidere oficialitati insemnate ale judetului Caras-Severin, dar si o serie de diplomati din Cehia, Serbia si Slovacia, diplomati care au confirmat participarea fie la festivitatea de deschidere, fie la cea de inchidere. Pe data de 8 aprilie, incepand cu orele 10:00, elevii vor sustine proba scrisa aferenta fiecarei limbi materne tot la Colegiul Tehnic Resita, iar in seara aceleiasi zile, de la orele 20:00, vor participa la un program artistic organizat de catre judetul nostru, program in care vor fi prezentate puncte artistice ale mai multor etnii din Caras-Severin. Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate la Colegiul Tehnic Resita, in data de 9 aprilie 2014, la orele 22:30. Festivitatea de premiere se va desfasura pe data de 10 aprilie 2014, incepand cu orele 9:30.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar