Incepe concursul "I am cool". Competitia este organizata in colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caras-Severin

Marți, 08 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Incepe concursul "I am cool" resita.ro - Incepe concursul "I am cool" FOTO: resita.ro

Scoala Gimnaziala "Romul Ladea" Oravita, reprezentata de director prof. Lepa Martian Flavius, organizeaza concursul "I am cool", in parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caras-Severin, reprezentat de inspector principal de politie, dl. Sorin Andritoi, in data de 8 aprilie 2014, in intervalul orar 9:00-11:00.

Elevii claselor III-VIII vor participa in echipe a cate 5 elevi din fiecare clasa si vor trebui sa faca fata probei scrise si celei de aptitudini, vor avea sansa de a-si exprima emotiile, opiniile, atitudinile, gandurile prin intermediul mesajelor antidrog sau de aparare a valorilor umane. Concursul vizeaza dezvoltarea educatiei antitutun, antialcool, antidrog si promovarea educatiei pentru sanatate. Tema competitiei este de actualitate. Tanara generatie este nevoita sa gaseasca solutii ingenioase la problemele cu care se confrunta si, nu de putine ori, solutia aleasa este in favoarea comportamentelor deviante si a consumului de substante daunatoare dezvoltarii armonioase a organismului. Concursul "I am cool" isi propune cresterea nivelului de informare a copiilor, cu privire la motivele si efectele consumului de droguri/tutun/alcool si stimularea participarii la actiuni de prevenire a consumului acestor substante si de responsabilizare fata de propria viata.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar