Asistatii sociali au fost scosi la treaba. Se vopseste unul dintre cele mai circulate poduri ale Resitei

Marți, 08 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Asistatii sociali au fost scosi la treaba. resita.ro - Asistatii sociali au fost scosi la treaba. FOTO: resita.ro

Se vopseste podul care traverseaza Centrul resitei. Cei care dau o mana de ajutor la curatenia de primavara, sunt 15 dintre asistatii sociali resiteni, care, zilele acestea, au primit o sarcina importanta: sa improspateze vopseaua de pe parapetii de protectie ai podului din Centru.

Culoarea aleasa de Serviciului Public pentru Intretinerea si Repararea Patrimoniului este aceeasi de pana acum, si anume, galben. In total, la Resita, 93 de persoane dintre cele 447 care primesc ajutor social, lucreaza in folosul comunitatii. Peste 200 dintre asistatii sociali din Resita nu au implinit 18 ani si apartin unor familii care traiesc in saracie. Asistatii sociali resiteni fac curatenie pe strazi, in parcuri si in zonele verzi, matura, transporta gunoiul si desfunda canale. Cei care activeaza in afara Serviciului Public pentru Intretinerea si Repararea Patrimoniului fac curatenie, matura, aduna uscaturi si decolmateaza santuri in cartierele Poiana Golului, Secu, Doman, Cuptoare, Terova si Calnic.

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar