Inca o olimpiada gazduita de Caras-Severin. Clasele de liceu terminale se intrec la "Fabricarea produselor din lemn"

Marți, 08 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Clasele de liceu terminale se intrec la "Fabricarea produselor din lemn" resita.ro - Clasele de liceu terminale se intrec la "Fabricarea produselor din lemn" FOTO: panoramio.com

Municipiul Caransebes va gazdui, in aceasta saptamana, faza nationala pentru toate calificarile profesionale specifice domeniului "Fabricarea produselor din lemn".

"Anul acesta, judetului Caras-Severin i s-a atribuit onoarea, dar si raspunderea de a organiza la Caransebes, in perioada 7-11 aprilie, Olimpiada Nationala Interdisciplinara la domeniul Fabricarea produselor din lemn, clasele XI-XII", afirma Ion Moatar, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Caras-Severin. La Olimpiada sunt angrenati 46 de elevi si 25 de profesori insotitori din unitatile de invatamant reprezentative din tara, pentru domeniul Fabricarea produselor din lemn, dar si membri ai Comisiei Nationale de Organizare si Evaluare. Deschiderea festiva a inceput marti, la Casa de Cultura "George Suru" din Caransebes, in timp ce festivitatea de premiere este programata pentru vineri, 11 aprilie, de la ora 19:00.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar