Yam Yam

Fii independent, nu dependent. Lupta impotriva drogurilor a continuat si la Caransebes

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - Lupta impotriva drogurilor a continuat si la Caransebes resita.ro - Lupta impotriva drogurilor a continuat si la Caransebes FOTO: resita.ro

Caransebesul este cunoscut ca un oras in care atat traficantii de droguri, cat si consumatorii, s-au inmultit in ultimii 3-4 ani.

Daca justitia a mai facut curatenie in randul traficantilor, consumatorii sunt din pacate in crestere, dupa cum arata un raport al Asociatiei de Lupta Antidrog Caras-Severin, lucru confirmat si de elevii caransebeseni. In scopul prevenirii si tragerii unui semnal de alarma cu privire la efectele consumului de droguri, liceenii de la trei institutii de invatamant din localitate, au participat la un miting de sensibilizare a opiniei publice, dar si a celor care sunt dependenti de droguri. Prin sloganul "Fii independent, nu dependent! Alege Viata!", tinerii au indemnat la o viata sanatoasa traita frumos, prin activitati sportive, recreative si de voluntariat. Curiozitatea, teribilismul, presiunea grupului, problemele in familie, sau neincrederea in colectivitate, sunt doar cateva din cauzele care duc la consumul de droguri, astfel ca informatia reprezinta puterea de a decide, a precizat Sorin Andritoi, coordonatorul centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caras-Severin. La intrunirea tinerilor din fata Casei de Cultura au participat si cadre didactice, consilieri scolari, precum si viceprimarul urbei, Cornel Galescu.

 

   

Hala lugoj
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

5°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 68%

Vant: 11.27 km/h

  • 23 Feb 2018

    Cloudy 7°C 1°C

  • 24 Feb 2018

    Mostly Cloudy 3°C -3°C

Curs Valutar