In CJ Caras-Severin, pentru rectificarea bugetului, a functionat "Dreapta"

Joi, 10 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - In CJ Caras-Severin, pentru rectificarea bugetului, a functionat "Dreapta" resita.ro - In CJ Caras-Severin, pentru rectificarea bugetului, a functionat "Dreapta" FOTO: resita.ro

Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, miercuri, in sedinta ordinara, proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al judetului, pe anul 2014.

Proiectul a trecut cu o majoritate simpla si cu un scor de 16 la 15. Mai exact, voturile pentru, au trecut cu majoritatea formata de PNL si PDL. Cei care s-au abtinut de la vot au fost PSD-UNPR-PC, chiar daca in comisiile de specialitate au avizat favorabil toate proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei, dar si PP-DD. Partidul Poporului – Dan Diaconescu a anuntat inca de la inceputul sedintei abtinerea de la vot, hotararea fiind luata de la centru.  "In sedinta Consiliului Judetean am rectificat pozitiv bugetul propriu al judetului Caras-Severin. Am alocat suma de 470 mii lei pentru echipa de handbal, mai exact pentru a plati o parte din datoriile existente la Clubul Sportiv Caras-Severin. Asa cum am mai spus, handbalul la Resita este un fenomen social si in conditiile in care nu exista un real sprijin din partea mediului de afaceri. Nu vreau sa condamn pe nimeni in acest sens, dar am considerat ca trebuie sa incercam sa oferim resitenilor macar acest minim spectacol sportiv pe care-l reprezinta Liga Nationala, unde joaca echipa noastra", a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar