Yam Yam

Circulatie restrictionata. Soferii sunt obligati sa respecte toate indicatiile politistilor

Marți, 15 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Soferii sunt obligati sa respecte toate indicatiile politistilor resita.ro - Soferii sunt obligati sa respecte toate indicatiile politistilor FOTO: resita.ro

Soferii care se vor afla in noaptea de marti spre miercuri in trafic, in zona drumului European 70, trebuie sa stie ca exista posibilitatea sa fie trasi pe dreapta pentru cateva minute.

Anuntul a fost facut de politia rutiera din Caras-Severin, care a precizat ca timp de cateva ore, un transport agabaritic va tranzita judetul. Transportul va fi supravegheat de mai multe echipaje ale politiei, care vor bloca si restrictiona circulatia acolo unde este cazul. Masina agabaritica are o lungime de 31 m si o latime de 7,5 m , conform unui comunicat facut public de catre IPJ Caras-Severin. In total, pe roti va fi transportata o greutate de o suta de tone, transportandu-se o componenta metalica pentru o macara navala. Plecarea transportului agabaritic din Timisoara este prevazuta pentru ora 23:00. Destinatia macaralei este santierul naval din Drobeta - Turnu Severin. Politistii atrag atentia soferilor ca sunt obligati sa respecte semnalele si indicatiile politistilor care insotesc acest transport.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

24°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 59%

Vant: 17.70 km/h

  • 16 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 16°C

  • 17 Iul 2018

    Mostly Cloudy 25°C 15°C

Curs Valutar