500 de politisti in strada. IPJ Caras-Severin a luat masuri pentru ca Pastele sa se desfasoare fara incidente

Vineri, 18 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro - IPJ Caras-Severin a luat masuri pentru ca Pastele sa se desfasoare fara incidente resita.ro - IPJ Caras-Severin a luat masuri pentru ca Pastele sa se desfasoare fara incidente FOTO: resita.ro

Conducerea IPJ Caras-Severin, a anuntat ca au fost luate masuri care sa reduca numarul de infractiuni in perioada sarbatorilor de Paste.

In aceste zile, nu mai putin de 500 de ofiteri si subofiteri vor fi scosi in strada, pentru a supraveghea si a interveni unde este cazul, pentru prevenirea unor evenimente neplacute. Cele mai multe forte de ordine se vor afla in preajma bisericilor si manastirilor, atat in noaptea de 19/20 aprilie, cat si in prima si a doua zi de Paste. Practic, in noaptea de Inviere se vor afla la lucru toate fortele politienesti din judet, cu exceptia angajatilor care se afla in concedii. Pe langa politistii in uniforma, zeci de politisti se vor afla la munca in civil. Oamenii legii care nu poarta uniforma se vor asigura ca hotii de buzunare nu isi vor face de cap si nu vor profita de inghesuiala. Fortele de politie vor fi dublate de efective ale jandarmeriei.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 14.48 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar