Ei nu si-au luat liber. Ofiterii de la Crima Organizata au supravegheat actiunile de la Garnic si Herculane

Duminică, 04 Mai 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Ofiterii de la Crima Organizata au supraveghea actiunile de la Garnic si Herculane resita.ro - Ofiterii de la Crima Organizata au supraveghea actiunile de la Garnic si Herculane

Mai multi politisti din cadrul Biroului de Crima Organizata si Antidrog Caras-Severin, au supravegheat actiunile aflate in desfasurare la inceputul acestei luni.

In vizorul politistilor s-au aflat atat actiunile yoghinilor de la Herculane, cat si a motociclistilor, care au avut loc la Garnic. Oamenii legii au recunoscut ca s-au aflat la munca in toata perioada in care majoritatea romanilor s-au distrat, insa au refuzat sa ofere alte detalii despre activitatile desfasurate. Toate misiunile au fost realizate de politisti in civil, care au roit in jurul petrecaretilor. Se pare ca astfel de actiuni se desfasoara regulat in timpul unor manifestari de acest gen, in conditiile in care la aceste evenimente se aduna la un loc mii de persoane. Politistii antidrog supravegheaza evenimentele, pentru a depista persoanele care detin sau vand substante interzise. Inspectoratul de Politie al judetului Caras-Severin nu a anuntat pana in acest moment sa fi fost depistate persoane care sa fi fost surprinse consumand sau comercializand droguri. Avand in vedere ca actiunile taberei MISA de la Herculane sunt in desfasurare, politsitii antidrog vor continua si ei activitatile de prevenire si identificare a persoanelor care consuma droguri in statiunea de pe Valea Cernei. 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

-5°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 72%

Vant: 8.05 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow Showers 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar