Yam Yam

Fiscul a publicat lista datornicilor din Caras-Severin. Vezi daca firma ta sau a partenerilor tai au datorii

Joi, 08 Mai 2014
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - Fiscul a publicat lista datornicilor din Caras-Severin resita.ro - Fiscul a publicat lista datornicilor din Caras-Severin

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a publicat pe pagina sa de internet o lista cu toate societatile comerciale care au datorii la stat.

Conform Legii nr. 161/2003, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si autoritatile administratiei publice locale au obligatia sa publice lista contribuabililor, persoane juridice, care inregistreaza obligatii restante la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj, bugetul Fondului national unic pentru asigurari sociale de sanatate si la bugetele locale, reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri bugetare. De asemenea, vor fi facute publice totalul obligatiilor bugetare datorate in anii fiscali precedenti, in care s-au inregistrat obligatii restante, cuantumul acestor obligatii, precum si modalitatea de colectare a acestora. Prevederea nu se aplica insa persoanelor juridice pentru care a fost declansata procedura reorganizarii judiciare si a falimentului. Inainte de a fi facute publice, obligatiile bugetare restante sunt notificate debitorilor de catre organele teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Muncii, Casei Nationale de Asigurari si ale autoritatilor administratiei publice locale. Lista datornicilor la 31 martie 2014 a fost publicata pe pe site-ul ANAF, la categoria Informatii publice, subcategoria Obligatii restante catre bugete. Vezi AICI lista datornicilor!

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

21°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 81%

Vant: 17.70 km/h

  • 17 Iul 2018

    Scattered Showers 21°C 15°C

  • 18 Iul 2018

    Scattered Thunderstorms 18°C 15°C

Curs Valutar