Jale pe soselele din Caras Severin. Aproape 500 de amenzi, aplicate la sfarsitul saptamanii trecute

Luni, 12 Mai 2014
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - Aproape 500 de amenzi, aplicate la sfarsitul saptamanii trecute resita.ro - Aproape 500 de amenzi, aplicate la sfarsitul saptamanii trecute FOTO: resita.ro

Politistii rutieri si de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, au desfasurat actiuni in perioada 9 – 11 mai a.c., pe raza intregului judet, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza si a consumului de alcool.

In cadrul acestor activitati, au fost constatate opt infractiuni la regimul circulatiei rutiere, constand in conducere fara permis, conducerea unor autovehicule neinmatriculate si avand o concentratie de peste 0,80 g/l alcool pur in sange (cinci permise retinute). Totodata, au fost aplicate si 493 de sanctiuni contraventionale la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 339 pentru depasirea limitei legale de viteza, doua pentru depasiri neregulamentare si 149 pentru alte abateri de la normele rutiere. Politistii au testat cu aparatul alcooltest 415 conducatori auto, trei dintre acestia fiind sanctionati contraventional, intrucat rezultatele au fost pozitive. Valoarea totala a contraventiilor aplicate de politisti pe parcursul desfasurarii actiunii s-a ridicat la aproximativ 90.000 de lei. De asemenea, pe langa sanctiunile contraventionale aplicate, au fost retinute si patru permise de conducere, unul pentru depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h, doua pentru depasiri neregulamentare si unul pentru o alta abatere.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

0°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 92%

Vant: 8.05 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Partial inorat 0°C -4°C

Curs Valutar