A venit si randul lor. Prostituatele si taximetristii din Caras-Severin, sanctionati in timpul unei actiuni "blitz"

Miercuri, 14 Mai 2014
Evalueaza articolul
(4 voturi)
resita.ro - Prostituatele si taximetristii din Caras-Severin, sanctionati in timpul unei actiuni "blitz" resita.ro - Prostituatele si taximetristii din Caras-Severin, sanctionati in timpul unei actiuni "blitz" FOTO: resita.ro

O actiune desfasurata concomitent in mai multe locatii din judet, le-a dat mari batai de cap prostituatelor si taximetristilor.

Primii care au intrat in actiune au fost politistii din Statiunea Baile Herculane. Mai multe echipaje au periat DN 6, fiind aplicate trei sanctiuni contraventionale in valoare de 1500 de lei. In acelasi timp, alte echipaje ale politiei au trecut la verificarea taximetristilor din intreg judetul. In total, au fost aplicate 73 de sanctiuni contraventionale, din care 25 pentru incalcarea Legii privind transportul in regim taxi si de inchiriere. In cadrul acestei actiuni, au fost controlate 30 de autovehicule. Conducatorii a cinci autovehicule au fost sanctionati contraventional de oamenii legii si le-au fost retinute si certificatele de inmatriculare. Politistii au incercat prin aceasta razie sa descurajeze munca la negru, dar si transportul illegal de persoane.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar