Kaleidoscope. Imagini din muzeul din Caransebes, proiectate in toata Europa

Vineri, 16 Mai 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Imagini din muzeul din Caransebes, proiectate in toata Europa resita.ro - Imagini din muzeul din Caransebes, proiectate in toata Europa FOTO: resita.ro

Caransebesul se inscrie pe lista celor peste 3000 de muzee din intreaga Europa, participante la Noaptea Europeana a Muzeelor, eveniment de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si aflat deja la a zecea editie.

Noutatea din acest an pentru Caransebes o constituie inscrierea in programul cultural Kaleidoscope. Cu ajutorul unei aplicatii, care se poate descarca gratuit in 17 mai, pe telefonul mobil, iti poti organiza vizitele la muzee, stii ce evenimente sunt in desfasurare si te asiguri ca nu pierzi nimic din ce este important pentru tine. Mai mult, pe un ecran amplasat in curtea muzeului din Caransebes, vor rula cu ajutorul aplicatiei, fotografii realizate de vizitatorii din toate muzeele inscrise in acest proiect. Kaleidoscope reprezinta o aplicatie pentru smartphone creata special pentru a marca cea de-a 10 editie a Noptii Muzeelor. Aceasta aplicatie poate fi descarcata si utilizata gratuit. Fotografiile se trimit prin intermediul aplicatiei catre o baza de date, imaginile urmand sa fie proiectate pe durata desfasurarii Noptii Muzeelor in toate muzeele din Europa inscrise in evenimentul Kaleidoscope.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

11°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 88%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Oct 2018

    Rain 13°C 8°C

  • 22 Oct 2018

    Scattered Showers 16°C 5°C

Curs Valutar