"Valente estetice". Expozitie fotografica de grup a membrilor Cercului Foto "LUMINA BUNA!"

Marți, 20 Mai 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Expozitie fotografica de grup a membrilor Cercului Foto "LUMINA BUNA!" resita.ro - Expozitie fotografica de grup a membrilor Cercului Foto "LUMINA BUNA!"

Marti, 20 mai 2014, ora 16:00, Casa de Cultura Otelu Rosu si Cercul Foto "LUMINA BUNA!" va invita la vernisajul expozitiei fotografice de grup "Valente estetice".

Cele 60 de fotografii vor fi prezentate in holul mare al Casei de Cultura si vor ramane expuse pentru inca 10 zile. Expun: Petru Dobre, Cristina Graszl, Sorin Mitu, Mita Bordeianu, Razvan Malos si Gabriel Gaina. Cercul foto "Lumina buna!" exista ca grup social informal al pasionatilor de fotografie din Otelu Rosu si din zonele invecinate, propunandu-si sa ofere o modalitate reala de schimb de impresii si idei, de impartasire a experientelor personale din domeniul fotografiei intr-un cadru organizat, dar amical, cu accent pe latura creativa. Pana in prezent au organizat 3 expozitii fotografice personale: Maria Damoc, Flavian Savescu si Razvan Malos, fiind fotografii care si-au expus astfel lucrarile, avand sprijinul Cercului. "Expozitia actuala este prima noastra expozitie de grup, continand fotografii diverse, fara o tema anume, tocmai in ideea de a prezenta celor interesati valentele estetice, cat si diversitatea perceptiilor fotografilor participanti", sustine Gabriel Gaina. Organizatorii acestui eveniment sunt Casa de Cultura Otelu Rosu si Cercul Foto "Lumina buna!".

                               

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar