Antonescu la Resita: Oamenii nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa, ci ii intaresc

Marți, 20 Mai 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Antonescu la Resita: Oamenii nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa, ci ii intaresc resita.ro - Antonescu la Resita: Oamenii nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa, ci ii intaresc FOTO: resita.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aflat marti, in Caras-Severin. Seful PNL a luat parte la un miting electoral in comuna Farliug, dupa care s-a deplasat la Resita, iar de aici, a facut o vizita la Episcopia Caransebesului.

Liderul liberal a fost prezent si in comuna Obreja, unde au loc, tot pe 25 mai, alegeri partiale, pentru functia de primar al localitatii. La Resita, Crin Antonescu a declarat ca electoratul ar trebui sa aleaga si sa voteze, duminica, lista propusa de catre Partidul National Liberal, deoarece, candidatii acestei formatiuni politice sunt oameni seriosi si performanti, lucru dovedit deja de cei sase actuali europarlamentari. "In aceasta campanie electorala, europarlamentarii PNL, inainte de a spune ce doresc sa faca in Parlamentul European, si-au prezentat raportul de activitate, fiecare in domeniul in care a activat", a precizat liderul liberal. Totodata, vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a adaugat ca oamenii ar trebui sa voteze lista PNL si pentru ca cei care sunt propusi pentru alegerile europarlamentare din partea PNL nu au facut deservicii Romaniei, pentru gloria lor personala, asa cum au facut candidatii altor formatiuni politice. "Candidatii nostri au si experienta si expertiza in Parlamentul European, acolo unde, in cvasitotalitate, se face o politica europeana, dar si partizan nationala, fiind de inteles acest lucru. In cvasitotalitatea lor, membrii Parlamentului European apara interesele tarii lor, indiferent daca acasa la ei, partidul pe care il reprezinta este la putere sau in opozitie. Ori europarlamentarii PNL nu au adus niciodata deservicii tarii, ci i-au aparat interesele, ceea ce, din nou, ii recomanda", a declarat Sorin Frunzaverde. Tot cu acest prilej, liderii PNL au facut apel catre electorat, pentru a se prezenta duminica, la vot. "Oamenii nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa, ci ii intaresc", a subliniat Crin Antonescu.

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar