Inca o incercare de a reduce traficul din oras. Caransebesul isi asfalteaza strazile care duc spre soseaua de centura

Vineri, 23 Mai 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Caransebesul isi asfalteaza strazile care duc spre soseaua de centura resita.ro - Caransebesul isi asfalteaza strazile care duc spre soseaua de centura FOTO: resita.ro

Municipalitatea din Caransebes doreste ca orasul sa fie mai aerisit, iar traficul rutier sa se poata devia din centrul civic, prin mai multe bretele de circulatie, care sa intre in soseaua de centura a municipiului.

In acest sens, alesii locali au aprobat in sedinta de lucru repararea unor strazi care fac legatura cu soseaua de ocolire a municipiului. In zona Carbonifera, va fi refacuta strada Zlagnei, o lucrare in valoare de 950 000 de lei, care va trebui finalizata in termen de cinci luni de la zile de la data inceperii. Un al doilea racord cu centura se va face din centul civic, drept pentru care va intra in reparatii capitale strada Traian Doda. Aceasta va face conexiune cu strazile Burebista si Pipirigul Mare, pentru cea de-a treia legatura cu soseaua de centura, prin zona Pipirig. Pentru lucrarile de reparatii, primaria va scoate de la buget 1,6 milioane de lei, se arata in documentatia tehnico economica aprobata in cadrul sedintei de lucru a Consiliului Local.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar