ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Au fost distribuite buletinele de vot. Documentele transportate de politisti si jandarmi inarmati

Vineri, 23 Mai 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - EUROPARLAMENTARE 2014. Au fost distribuite buletinele de vot. resita.ro - EUROPARLAMENTARE 2014. Au fost distribuite buletinele de vot.

Buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, au fost distribuite in cursul zilei de vineri.

In acest moment, toate cele 366 de sectii din judetul Caras-Severin au primit buletinele de vot, acestea aflandu-se sub paza stricta. Sute de politisti si jandarmi au fost pusi in dispozitiv, pentru a asigura buna desfasurare a scrutinului de duminica. Reprezentantii Prefecturii Caras-Severin, au distribuit catre sectiile de votare nu mai putin de 277.891 de buletine de vot. Acestea au fost luate in primire de catre presedintii sectiilor de votare. Va reamintim ca exercitarea dreptului de a vota se face in baza cartii de identitate sau a buletinului, precum si cu pasaportul. Cetatenii cu drept de vot din Caras-Severin se pot prezenta la sectiile de votare in intervalul orar 7 - 21. Referitor la modul de exercitare a dreptului de vot de catre persoanele netransportabile din cauza de boala sau invaliditate la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2014, cererile pentru urna speciala, insotite de acte doveditoare, se depun la birourile electorale ale sectiilor de votare numai in ziua de sambata, 24 mai, in intervalul orar 18.00 - 20.00. Solicitarile inaintate ulterior vor fi respinse.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar