Yam Yam

1 iunie sarbatorit prin actiuni de ecologizare la Herculane

Marți, 27 Mai 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - 1 iunie sarbatorit prin actiuni de ecologizare la Herculane resita.ro - 1 iunie sarbatorit prin actiuni de ecologizare la Herculane FOTO: resita.ro

Asociatia "Valea Cernei" doreste ca, pe 1 iunie, sa implice copiii intr-o ampla actiune de voluntariat, chiar de ziua lor.

Asociatia este deja renumita pentru desele actiuni de ecologizare din Herculane, acum dorind sa vina in ajutorul turistilor printr-o actiune de refacere a marcajelor de pe unele trasee turistice din Parcul Natural Domogled - Valea Cernei. Potrivit presedintelui, Marian Avram, este vorba despre "o actiune de refacerea a traseului Piatra Puscata – Fueroaga Tamnei – Crovul Mare din Valea Cernei, impreuna cu rangerii de la Parcul National Domogled Valea - Cernei. Va fi refacut marcajul cruce rosie si se vor monta un panou de informare la intrarea in traseu si pe parcursul traseului se vor monta sageti indicatoare pana in Crovul Mare unde vor fi montate mai multe sageti indicatoare explicite catre celelalte trasee"."

 

   

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

20°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 90%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar