Calea ferata in pericol. Grinda de cateva tone, montata in apropierea podului de la Ezeris

Luni, 02 Iunie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Grinda de cateva tone, montata in apropierea podului de la EzerisGrinda de cateva tone, montata in apropierea podului de la Ezeris resita.ro - Grinda de cateva tone, montata in apropierea podului de la EzerisGrinda de cateva tone, montata in apropierea podului de la Ezeris FOTO: resita.ro

Desele incidente provacate in preajma podurilor de cale ferata, i-au facut pe reprezentantii CFR sa ia masuri de siguranta noi, acolo unde este cazul.

O astfel de masura a fost necesara si in zona pasajului de cale ferata din apropierea statiei CFR Ezeris. O firma a montat in aceste zile o grinda grea de cateva tone. Reprezentantii CFR vor sa se sigure ca de acum incolo, niciun sofer nu va mai putea forta trecerea pe sub pasaj, fara sa respecte inaltimea vehiculului. In ultimii an, mai multe camioane au avut probleme in zona pasajelor CFR, ultimele incidente petrecute la Timisoara, fortand oarecum ceferistii sa ia masuri rapide. Probleme cu tiruri si camioane care au ramas blocate sub pasaj au fost inregistrate si la Ezeris, astfel ca autoritatile au fost nevoite sa ia unele masuri. Grinda grea a fost montata pe doi stalpi puternici. Muncitorii sustin ca lipsa unor astfel de constructii ar fi putut pune in periocol siguranta pasajului de cale ferata si implicit, transportul pe aleea ferata pe acea portiune.

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar