BACALAUREAT 2014. In CARAS-SEVERIN, peste 300 de profesori s-au inscris sa supravegheze examenul

Joi, 05 Iunie 2014
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - In CARAS-SEVERIN, peste 300 de profesori s-au inscris sa supravegheze examenul resita.ro - In CARAS-SEVERIN, peste 300 de profesori s-au inscris sa supravegheze examenul

Judetul Caras-Severin, nu se va confrunta cu probleme de personal de supraveghere, la examenul de bacalaureat program in acest an.

Conducerea Inspectoratului Scolar al judetului Caras-Severin, a anuntat ca examenul se va desfasura in cele mai bune conditii. Referitor la problemele semnalate in mai multe judete din tara, conform carora profesorii nu se inghesuie sa participe la BAC, responsabilii ISJ Caras au declarat ca in acest moment, peste 300 de cadre didactice se afla in baza de date, exprimandu-si dorinta de a pune umarul la reusita examenului din acest an. Reprezentantii ISJ cred ca numarul profesorilor care doresc sa se implice la Bacalaureatul din acest an, va creste in urmatoarele zile. ISJ Caras-Severin a intampinat probleme in anii trecuti, cand din cauza sumelor modice cu care erau platite, dar si a suspiciunilor de frauda, cadrele didactice evitau sa participe la BAC. Fostul inspectorul general, Paul Susoi, a fost nevoit in mai multe randuri sa ii convoace pe profesori, invatatori, educatori, reusind aproape sa ii oblige sa participe la acest examen.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 99%

Vant: 8.05 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar