Alaturi de sinistratii sarbi. Sute de spectatori au luat parte la spectacolul caritabil

Miercuri, 18 Iunie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Sute de spectatori au luat parte la spectacolul caritabil resita.ro - Sute de spectatori au luat parte la spectacolul caritabil FOTO: resita.ro

Uniunea Sarbilor din Romania si Primaria Resita au organizat, marti seara, un spectacol caritabil pentru ajutorarea sinistratilor afectati de inundatiile devastatoare de luna trecuta, din Serbia si Bosnia & Hertegovina.

Resitenii au raspuns in numar mare si au umplut sala de spectacole a Cinematografului "Dacia" din municipiul de pe Barzava. Costul unui bilet de intrare la spectacolul folcloric organizat de Uniunea Sarbilor din Romania, care a adus nume indragite din muzica populara sarbeasca si romaneasca, a fost de zece lei. Banii adunati urmeaza sa fie depusi intr-un cont deschis special pentru sinistratii din cele doua tari. "Dupa cum se stie, atat Biserica ortodoxa, cat si Primaria Resita au trimis deja ajutoare, iar acum, speram ca si aceste fonduri adunate ii vor ajuta pe cei nepastuiti de soarta, dupa ce banii vor intra in conturile special deschise in acest scop", a declarat Iva Stoicevici, presedintele Uniunii Sarbilor din Romania, fliala Resita. Primaria Resita a transmis inca trei transporturi cu ajutoare, atat spre Serbia, cat si spre Bosnia & Hertegovina. "Ajutoarele au constat in apa, produse alimentare, produse de igiena personala, precum si produse de dezinsectie si dezinfectie", a precizat Roxana Topala, purtaror de cuvant al Primariei Resita. Campanii de strangere de ajutoare pentru comunitatile afectate de inundatii au mai fost organizate si in orasele Moldova Noua si Bocsa.

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

-5°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 72%

Vant: 8.05 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow Showers 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar