Andreea Banica a lansat "Dor de mare". Aceasta este piesa care va fi fredonata de foarte multi tineri in aceasta vara

Vineri, 20 Iunie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - . Aceasta este piesa care va fi fredonata de foarte multi tineri in aceasta vara resita.ro - . Aceasta este piesa care va fi fredonata de foarte multi tineri in aceasta vara

Primul castel de nisip, fiorii celei dintai iubiri, emotia reintalnirii cu cei mai dragi prieteni, tacerea plina de inteles in lumina ireala a rasaritului de soare, plimbarile catre nesfarsitul orizont si o infinita dragoste pentru mare.

Cu 12 ore inainte de aniversarea zilei de nastere, Andreea Banica face cadou tuturor celor care o pretuiesc, confesiunea muzicala "Dor de mare". "Dor de mare" este, dincolo de o piesa plina de sensibilitate, un capitol din jurnalul vietii Andreei, este povestea plina de romantism a uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania. "M-am nascut la mare, e parte din viata si inima mea. E locul celor mai frumoase amintiri, al primei mari iubiri, al primului sarut. Marea inseamna pentru mine emotii cu fluturi in stomac si intotdeauna mi-e dor de ea. Marea inseamna dragoste, sinceritate, pasiune, forta si ma reprezinta intru totul, asa cum sunt eu, dincolo de orice imagine de scena, dincolo de machiaj sau masti conventionale. <Dor de mare> este cel mai sincer cadou pe care il fac astazi, de ziua mea, tuturor celor care pretuiesc muzica mea si imi ofera, neconditionat, dragostea lor" - Andreea Banica.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

22°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 74%

Vant: 11.27 km/h

  • 16 Aug 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

  • 17 Aug 2018

    Mostly Cloudy 28°C 17°C

Curs Valutar