Banatul s-a cutremurat din nou. Institutul National de Fizica a Pamantului a inregistrat un nou cutremur

Luni, 23 Iunie 2014
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro - Institutul National de Fizica a Pamantului a inregistrat un nou cutremur resita.ro - Institutul National de Fizica a Pamantului a inregistrat un nou cutremur

La mai bine de o luna si jumatate de la ultima miscare tectonica, seismologii au anuntat ca un nou cutremur s-a produs in Banat.

La fel ca la inceputul lunii mai, cutremurul s-a produs in zona localitatii Cheveresu Mare. De aceasta data, seismologii au anuntat un cutremur cu o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. Cutremurul a fost mai mic decat cel inregistrat luna trecuta, intensitatea seismului in zona epicentrala a fost de 3 grade pe scara Mercalli. Specialistii sustin ca acest cutremur a fost inregistrat la o adancime de doar un kilometru.Miscarea seismica a fost resimtita in zona localitatilor Sacosu Turcesc si Cheveresu Mare, pana la aceasta ora neexistand informatii ca acest eveniment a fost resimtit si in Caras-Severin. Cutremurul a fost inregistrat luni, la ora 00:42:13, nefiind inregistrate pagube materiale.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 98%

Vant: 19.31 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -6°C

Curs Valutar