An nou, conducatori noi. Costel Dinculeasa si Ana Maria Bortes, vor conduce cluburile Rotary si Rotaract

Joi, 03 Iulie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - CCostel Dinculeasa si Ana Maria Bortes, vor conduce cluburile Rotary si Rotaract resita.ro - CCostel Dinculeasa si Ana Maria Bortes, vor conduce cluburile Rotary si Rotaract FOTO: resita.ro

Inceputul lunii iulie marcheaza debutul anului la Rotary, fapt pentru care este ales noul presedinte al anului ce tocmai incepe.

In cazul Rotary Resita fosta presedinta, Nadia Potoceanu, a inmanat colanul de presedinte al Clubului Rotary, omului de afaceri resitean Costel Dinculeasa. Rocada s-a facut si la Rotaract, unde Petronela Comora a prezentat-o pe Ana Maria Bortes ca noua presedinta. Numirile au fost facute intr-o reuniune selecta. Dupa sedinta festiva, membrii clubului au lansat 109 lampioane, pentru a marca 109 ani de la infiintarea Rotary International. Proiectul comun se deruleaza sub genericul "Light Up" si are scopul de a atrage atentia asupra campaniei "End Polio Now", destinata eradicarii la nivel global a poliomielitei. Rotary International este o organizatie mondiala neguvernamentala, apolitica, fara caracter religios, multiculturala, de voluntari in serviciul comunitatii. Membrii Rotary sunt lideri ai antreprenoriatului, ai profesiunilor si ai comunitatii, care se dedica serviciului umanitar, incurajeaza inalte standarde etice, ajuta la construirea bunei intelegeri si a pacii in lume.

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 14.48 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar