Falimentul Veritas Panciu, pe mana judecatorilor caraseni. Soarta unuia dintre cei mai mari producatori de sampanie din Romania, se hotaraste la Tribunalul Caras-Severin

Miercuri, 16 Iulie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Falimentul Veritas Panciu, pe mana judecatorilor caraseni. resita.ro - Falimentul Veritas Panciu, pe mana judecatorilor caraseni.

Judecatorii caraseni vor decide soarta unuia dintre cei mai mari producatori de vin spumant din tara.

Este vorba se societatea Veritas Panciu, care se afla in insolventa inca din noiembrie 2011. Dosarul producatorului de vin spumant va ajunge la Resita, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis o cerere de stramutare venita din partea CEC Bank, care are de recuperat de la compania vranceana nu mai putin de 34 de milioane de lei. Pana acum, cazul s-a aflat pe masa magistratilor de la Tribunalul Vrancea. Sampania de la Panciu este recunoscuta in toata lumea, fiind unul dintre cele mai premiate produse romanesti. Miza pentru pastrarea brandului, dar si a fabricii, il reprezinta si faptul ca bautura este pastrata in hrube de pe vremea lui Stefan cel Mare, care au o lungime de aproape patru kilometri. Veritas Panciu are o capacitate de productie de patru milioane de sticle de sampanie pe an, societatea detinand aproximativ 850 de hectare de vita de vie cu aciditate ridicata. Dosarul va ajunge in cateva zile la Tribunalul Caras-Severin, urmand ca in cateva zile, sa fie repartizat unui complet de judecata, o data cu stabilirea primului termen in acest proces care va decide soarta companiei.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-5°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 99%

Vant: 4.83 km/h

  • 18 Dec 2018

    Snow Showers -3°C -6°C

  • 19 Dec 2018

    Partial inorat -2°C -5°C

Curs Valutar