A inceput "Blocada". Politistii caraseni, coordonati direct de la Bucuresti, in cadrul unor actiuni ce se desfasoara pana sambata seara

Joi, 17 Iulie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro - A inceput "Blocada". resita.ro - A inceput "Blocada".

Politia Romana a intensificat actiunile de prevenire si combatere a activitatilor ilicite, pe raza judetelor limitrofe frontierei cu statele non-UE.

Printre judetele in care au loc actiuni importante ale politiei, se numara si judetul Caras-Severin. Sute de politisti din structurile de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a fraudelor, politie transporturi, operatiuni speciale, criminalitate organizata, actiuni speciale, precum si arme, explozivi si substante periculoase, actioneaza, in sistem integrat, pentru prevenirea faptelor ilegale si impunerea legii. Efectivele de politie din Caras-Severin sunt indrumate si sprijinite de ofiteri specialisti din cadrul directiilor centrale din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pana joi dimineata, in nici 24 de oare de la demararea actiunii, politistii au aplicat sute de amenzi si au deschis mai multe dosare de cercetare penala. Numai pentru incalcarea normelor rutiere au fost aplicate peste 400 de amenzi. In urma unor controale, au fost descoperie 575 de pachete de tigari fara timbru si bunuri in valoare de 8.349 lei, a caror provenienta nu a putu fi justificata.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar