AJOFM Caras-Severin a incheiat un nou proiect

Marți, 29 Iulie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - AJOFM Caras-Severin a incheiat un nou proiect resita.ro - AJOFM Caras-Severin a incheiat un nou proiect FOTO: resita.ro

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Caras-Severin a derulat, timp de 36 de luni, proiectul "Eficienta si calitate in Serviciile Publice de Ocupare".

Conferinta de inchidere a proiectului a avut loc luni, in prezenta tuturor partenerilor, respectiv, Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Timis, Arad, Alba, Mehedinti, Gorj, Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara si VUC Storstrom din Danemarca. "Prin intermediul proiectului s-a imbunatatit foarte mult activitatea pe care oamenii o presteaza, pentru ca s-au perfectionat in meserii pe care noi, pana acum, nu le-am abordat, in special in relatiile pe care angajatii nostri le au cu cei care vin in contact. Speram sa continuam si sigur o vom face, pentru ca avem si alte proiecte pe aceasta axa", a afirmat Caius Isac, directorul AJOFM Caras-Severin, solicitantul proiectului. Prin acest proiect s-a urmarit cresterea nivelului de competente si abilitati profesionale a personalului serviciilor publice de ocupare, in vederea imbunatatirii calitatii, a eficientei acestora, utilizand o strategie de formare profesionala continua, adaptata dinamicii muncii. Echipa cadru a fost formata din 36 de persoane, care au urmat cursuri de formare si specializare pentru imbunatatirea competentelor specifice, organizate de catre Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara. "Referitor la partea de formare, pe care Centrul regional o administreaza, in prezent, implementam nu mai putin de cinci proiecte pe fonduri europene, in care principalul nostru aport este furnizarea de servicii profesionale de formare", a declarat coordonatorul Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara, Alexandru Avram. Proiectul a avut valoarea de aproape 3,7 milioane lei si s-a derulat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

 

   
 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 22.53 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -6°C

Curs Valutar