Yam Yam

Incepe nebunia pe strazile din Caransebes. Primele strazi care intra in santier sunt Calea Severinului si Calea Orsovei

Marți, 05 August 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Primele strazi care intra in santier sunt Calea Severinului si Calea Orsovei resita.ro - Primele strazi care intra in santier sunt Calea Severinului si Calea Orsovei

Hidroconstructia va incepe, in 18 august, lucrarile de reabilitare, modernizare si extindere a retelei de apa si apa uzata la Caransebes.

Conform intelegerii cu administratia publica locala, sapaturile vor demara pe Strada Calea Severinului, spre Calea Orsovei. Proiectul ISPA prevede efectuarea de lucrari pe aproape 25 de kilometri, iar investitia este pe masura proiectului cu finantare europeana, de aproape 20 de milioane de euro. La reteaua de apa va fi efectuata doar o extindere cu peste 5,2 kilometri de retea, alti 6,5 kilometri vor fi refacutii, iar statia de tratare a apei va fi reabilitata. Cele mai ample lucrari vor fi efectuate insa la canalizare, care va fi extinsa cu aproape 20 de kilometri si reabilitata pe o portiune de 12 kilometri. Proiectul prevede peste 2.100 de racorduri noi si peste 700 de camine de vizitare. Investitia cuprinde si construirea unei noi statii de epurare si patru noi statii de pompare a apelor uzate, langa podul vechi peste raul Timis, pe strada Nicolae Balcescu sau pe strada Carasului.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

21°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 81%

Vant: 17.70 km/h

  • 17 Iul 2018

    Scattered Showers 21°C 15°C

  • 18 Iul 2018

    Scattered Thunderstorms 18°C 15°C

Curs Valutar