"30 de grade" a devenit "30 degrees". Unul dintre cele mai ascultate hituri ale verii, a fost lansat si in engleza

Luni, 11 August 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - "30 de grade" a devenit "30 degrees". Unul dintre cele mai ascultate hituri ale verii, a fost lansat si in engleza resita.ro - "30 de grade" a devenit "30 degrees". Unul dintre cele mai ascultate hituri ale verii, a fost lansat si in engleza

F.Charm alaturi de Red Clover si Live Artist ,a lansat videoclipul piesei "30 degrees", varianta in engleza a hit-ului "30 de grade".

"Asa cum hit-ul "30 de grade" a fost ascultat de peste 10 milioane de oameni pe Youtube, imi doresc ca aceasta varianta in engleza sa fie ascultata in toata lumea. Odata cu aceasta piesa, am simtit o evolutie a mea din punct de vedere muzical, combinand stiluri ca pop, hip-hop si muzica clasica intr-o compozitie ce a cucerit Romania. In tot acest timp am pregatit multe surprize pentru voi, un show nou, dar toate informatiile le puteti afla de pe pagina mea de Facebook (www.facebook.com/fcharm )", a declarat F.Charm. "Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si mai ales ca F.Charm m-a ales pentru acest hit. Va astept cu pareri despre "30 degrees" pe www.facebook.com/Ligia.Official ", a declarat Ligia. Videoclipul piesei "30 degrees" este produs de Red Clover Media in regia lui Alin Surdu. Pe parcursul filmarilor, F.Charm a schimbat mai multe tinute, el alegand sa poarte brand-uri celebre, preferate de artisti precum Kelly Osborne sau Kanye West. F.Charm a devenit cunoscut publicului datorita hit-urilor: "Guantanamera", "9MM", "Double trouble", "Departe de tine" sau "Ori la bal, ori la spital".

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

27°C

Resita

Sunny

Umiditate: 49%

Vant: 6.44 km/h

  • 19 Aug 2018

    Partial inorat 28°C 14°C

  • 20 Aug 2018

    Rain 28°C 17°C

Curs Valutar