Disfunctionalitati in management. Administratorul Judiciar al Hidroelectrica, schimba seful de la Caransebes

Luni, 25 August 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Administratorul Judiciar al Hidroelectrica, schimba seful de la Caransebes resita.ro - Administratorul Judiciar al Hidroelectrica, schimba seful de la Caransebes FOTO: resita.ro

Euro-Insol, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica SA, a anuntat o serie de schimbari la nivelul mai multor sucursale apartinand Hidroelectrica.

Printre conducerile care vor fi schimbate se afla si cea a sucursalei din Caransebes. Decizia a fost luata "in urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul sucursalei", se precizeaza intr-o nota de presa. La Uzina Caransebes, din cadrul Sucursalei Hateg, a fost numit un nou Inginer Sef, in persoana lui Ianas Radoi, care l-a inlocuit pe Nicolae Brebu. Principalul criteriu de numire in functie a noilor ingineri sefi de uzina a fost experienta in exploatarea hidrocentralelor, uzinele fiind prin excelenta entitati de productie a energie electrice. Noii manageri ai uzinelor au ca obiectiv general exploatarea in siguranta a centralelor hidroelectrice din patrimoniu. Ianas Radoi a absolvit in anul 2005 Universitatea Politehnica Bucuresti – Facultatea de Energetica. In anul 2007 a obtinut un master in Hidraulica Tehnica si Hidroenergetica, iar in 2008 a finalizat studiile postuniversitare in stiinte ingineresti (energetica) la aceeasi institutie de invatamant superior. Noul inginer-sef a lucrat in cadrul Uzinei Caransebes ca ingier la Biroul Tehnic si la Serviciul Management Energetic, in perioada 2005-2006. Din anul 2006 a ocupat functia de Sef Centrala Hidroelectrica Raul Alb.

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar