Imprimă această pagină

Autoritatea Nationala de Turism s-a alaturat Consiliului Judetean Caras-Severin, in organizarea unor evenimente

Vineri, 29 August 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Autoritatea Nationala de Turism s-a alaturat Consiliului Judetean Caras-Severin, in organizarea unor evenimente resita.ro - Autoritatea Nationala de Turism s-a alaturat Consiliului Judetean Caras-Severin, in organizarea unor evenimente FOTO: resita.ro

In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin, care s-a desfasurat vineri, la Palatul Administrativ, au fost aprobate doua proiecte de hotarare, prin care Autoritatea Nationala de Turism s-a alaturat Executivului judetean, in ceea ce priveste organizarea unor evenimente, in orasul-statiune Baile Herculane.

Astfel, consilierii judeteni au aprobat incheierea a doua protocoale cu Autoritatea Nationala pentru Turism, in vederea organizarii "Zilei Turismului Activ la Baile Herculane" si "Festivalului Rachiei din Banat". "A fost stabilita finantarea, impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism, a celor doua actiuni ce urmeaza a avea loc in statiunea Baile Herculane, actiuni de promovare a turismului in zona, si anume, Festivalul International de Escalada – Petzl Roc Trip 2014 – si Festivalul Rachiei din Banat, la care Consiliul Judetean este co-finantator. Autoritatea Nationala pentru Turism este pentru prima data cand vine si finanteaza asemenea actiuni la Herculane", a mai precizat Sorin Frunzaverde. "Turismul si promovarea acestuia, fie ca este de aventura, fie ca este balnear, agroturism, rural, speoturism sau cicloturism, a fost si este o prioritate cuprinsa in politica de dezvoltare a judetului Caras-Severin, pe care Consiliul Judetean o implementeaza", a subliniat Frunzaverde.