Yam Yam

Executari silite pe banda rulanta, la Caransebes. Creditele facute in anii 2007-2008, sunt tot mai greu de achitat

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Executari silite pe banda rulanta, la Caransebes resita.ro - Executari silite pe banda rulanta, la Caransebes FOTO: resita.ro

Caransebesenii care si-au cumparat locuinte in perioada bum-ului imobiliar, au de suferit acum, din cauza ratei la banci.

Si asta pentru ca valoarea este stabilita la nivelul anului cand s-a incheiat contractul, insa atunci imobilele erau estimate la sume exagerate, considera acum clientii bancilor. O mare parte dintre beneficiarii creditelor din trecut au acum probleme cu plata ratei lunare, astfel ca institutiile bancare au inceput sa-i execute silit pe cei care au contractat credite si au devenit in timp restantieri, fiind in imposibilitatea de a achita redeventele lunare. In situatia in care caransebesenii nu mai pot achita rata la banca pentru locuinta cumparata, se vor pune in executare silita contractele de imprumut, iar bancile, prin firme specializate, vor scoate la vanzare prin licitatie apartamentele sau terenurile persoanelor creditate in vederea recuperarii sumelor acordate.

Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

23°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 45%

Vant: 11.27 km/h

  • 21 Mai 2018

    Partial inorat 23°C 12°C

  • 22 Mai 2018

    Scattered Showers 23°C 13°C

Curs Valutar

Rieker