Inca 30 de zile la racoare pentru evazionistul Zache. Judecatorii ii resping pe banda rulanta cererile de eliberare

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Inca 30 de zile la racoare pentru evazionistul Zache resita.ro - Inca 30 de zile la racoare pentru evazionistul Zache FOTO: resita.ro

Judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara au respins, miercuri, cererea de eliberare formulate de Zaharia Ghimboasa, cunoscut sub numele de Zache.

Caraseanul inceraca din rasputeri sa iasa din arest, dupa ce procurorii il acuza de o evaziuane fiscala de aproximativ un million de euro. Ghimboasa a fost retinut in urma unor perchezitii si a primit de doua ori pana acum mandate de arestare, pentru o perioada de 30 de zile. Ghimboasa a mai avut probleme cu legea si in trecut, astfel ca judecatorii stiu cu cine au de-a face si, cu probele in fata, au respins pe rand cererile inculpatului. Judecatorii timisoreni au respins pana acum de doua ori recursurile formulate, prin care caraseanul cerea inlocuirea starii de arest preventiv cu arestul la domiciliu sau control judiciar. In aceste conditii, Ghimboasa va sta in arestul IPJ Caras-Severin inca 30 de zile.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar